ElektrischeFietsen.com Events 2013

  • ElektrischeFietsen.com

    Na het grote succes van de afgelopen editie organiseert Stichting ElektrischeFietsen.com maar liefst tweemaal een evenement voor de consument. De organisatie heeft de plaats Breda als nieuwe locatie voor een tweede evenement gekozen. De nieuwe locatie beschikt net als Amersfoort over een 1,5 km lang testparcours. Bezoekers kunnen tijdens deze Events gratis elektrische fietsen uitproberen op de twee aangelegen grootste testparcours van Nederland.

    Het jaarlijkse ElektrischeFietsen.com Event vindt voor de elfde keer plaats. De organisatie heeft na het daverend succes van de vorige editie besloten om het evenement in 2013 maar liefst tweemaal in één week op twee verschillende locaties te organiseren. Pak nu uw agenda er even bij: het Event in Amersfoort zal op zondag 21 april plaats gaan vinden. Een week later, op zaterdag 27 april, zal het Event in Breda worden georganiseerd. “Met dit tweede evenement zullen nog meer mensen kunnen worden bereikt om de fietsen te kunnen uitproberen” aldus organisator ElektrischeFietsen.com Event.

    Evenement voor de consument

    Dit is hét Event bij uitstek voor iedereen die op zoek is naar de perfecte elektrisch fiets of deze gewoon een keer wil uitproberen. “Mensen uit alle hoeken van het land, en uiteraard onze zuiderburen, zullen zich goed kunnen vermaken. Naar verwachting zullen er tijdens de Events weer meer dan 25 fabrikanten van elektrische fietsen zijn vertegenwoordigd” verteld Kleiberg. Diverse merken introduceren nieuwe producten en beloven scherpe aanbiedingen. Daarnaast zijn er diverse leveranciers van fietsaccessoires en fietsreizen aanwezig om de bezoeker goed te vermaken.

    Testen op de twee grootste testparcours van Nederland

    De Events staan bol van informatie, workshops, tips en aankoopadvies over de elektrische fiets. “Toekomstige elektrische fietsers krijgen de kans om in één dag alles te weten te komen over de elektrische fiets en deze direct uit te proberen op een 1,5 kilometer lang testparcours” aldus Kleiberg. Het parcours heeft als voordeel dat er ook heuvelachtige gedeeltes zijn, zodat de fietsen onder verschillende omstandigheden kunnen worden uitgeprobeerd.

    Bezoekersinformatie:

    Beide evenementen zijn gratis toegankelijk.

    Amersfoort

    Locatie:Wielervereniging Eemland

    Sportpark Zielhorst 2

    3822 ZT Amersfoort

    Datum: Zondag 21 april 2013

    Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur

    Breda

    Locatie: Sportcomplex Wisselaar

    Terheijdenseweg 571

    4826 AB Breda

    Datum: Zaterdag 27 april 2013

    Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur

    Meer informatie over beide evenementen en deelnemers zullen op deze pagina verschijnen.

  • Peter

    Ik ga a.s. zaterdag naar Breda, gaan er nog meer mensen een kijkje nemen en vooral veel fietsen uitproberen?? (tu)